Uppdragsledare / Projektledare


Om JBR-Konsult


JBR Konsult är en byggingenjörsbyrå i Umeå med lång erfarenhet att stödja kunder med handlingar inom Arkitektur, konstruktion och VVS. Allt från villor, flerbostadshus, kontor, industrihallar och tillbyggnationer och våra kunder är främst företag inom byggbranschen. Företaget grundades 2004 av Bengt Jakobsson och drivs sedan 2018 av de nya ägarna Tobias Ljungblad och Per Lindström. Idag är vi 12 medarbetare och har planer att fortsätta växa.


Om Jobbet

Som ett nästa steg i vår utveckling söker vi nu en uppdragsledare som vill vara med och driva utvecklingen framåt. Huvudansvaret är att skapa förutsättningar och undanröja hinder, så att alla kan arbeta, samverka och kommunicera på ett enkelt sätt i projekten. Projekten som kommer in går via dig och du koordinerar och organiserar uppdragen och prissätter i samråd med dina kollegor. Du håller beställare informerad om nuläget och eventuella avvikelser och är intresserad att utveckla relationer både internt som externt. Du kommer att samarbeta och driva utveckling nära ägarna. VI är entreprenörer och gillar utmaningar så du kommer in i ett sammanhang där du har stor insyn, kan påverka på riktigt och fira framgång! .


Vem söker vi ?

Som person är det viktigt för oss att du är intresserad och vill utvecklas med oss och våra kunder. Vi är öppna för att vi alla är olika och att det gör oss starka. Här hos oss finns en plats för dig som vill vara med och bidra och framförallt utveckla byggbranschen! Vi tänker att du har erfarenhet inom någon av våra tre discipliner Arkitektur, Konstruktion, VVS eller att du kommer från byggsidan. Vi är redo att diskutera och anpassa tjänsten beroende på dina erfarenheter.


Vi erbjuder

En roll i ett entreprenörsdrivet företag där du får arbeta nära ägarna som är transparanta, drivna och siktet inställt på att ha roligt på jobbet! Vi har fördelen att kunna skräddarsy våra erbjudanden så ta kontakt med oss så tittar vi på vad som är viktigt för just dig.

Intresserad?

Visa ditt intresse genom att registrera dig eller kontakta Rekryteringskonsult Marlene Vikström 070 420 85 00. Välkommen!

© 2021 JBR-Konsult AB
Information om cookies