Konstruktör, du kommer att göra skillnad!


Om JBR-Konsult


JJBR-Konsult grundades 2004 av Bengt Jakobsson och drivs sedan 2018 av nya ägarna Tobias Ljungblad och Per Lindström. Det är en stor variation av olika projekt, allt från villor, flerbostadshus, kontor, industrihallar och tillbyggnationer. Vi förser våra kunder med Arkitektritningar, konstruktionsritningar, beräkningar och VVS handlingar. Idag är vi 12 st anställda och vi tänker fortsätta växa


Om Jobbet

Du kommer att vara en högt uppskattad kollega hos oss. Vi vill alla att du ska få en så stark och bred utveckling inom konstruktion så att din position på marknaden ska vara en av de främsta. Du kommer att jobba med olika projekt, både stora och små och väldigt nära våra beställare. Vi är entreprenörer och vi gillar utmaningar därför kommer dina arbetsdagar att vara innehållsrika. Du kommer in i ett sammanhang där du har stor insyn, kan påverka och fira framgång med oss. .


Du kommer att jobba med olika projekt, både stora och små. Det kommer du att lyckas med genom att du har ett bra stöd av dina erfarna kollegor som hjälper dig.


Vi är entreprenörer och vi gillar utmaningar därför kommer dina arbetsdagar att vara innehållsrika. Du kommer in i ett sammanhang där du har stor insyn, kan påverka och fira framgång med oss.

Vem är du?


Du har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom bygg. Som person är det viktigt för oss att du är nyfiken och vill utvecklas med oss och våra kunder. Vi är öppna för att vi alla är olika. På JBR-Konsult finns en plats för dig som vill vara med och bidra och framförallt utveckla byggbranschen!


Vi är öppna för att vi alla är olika. På JBR-Konsult finns en plats för dig som vill vara med och bidra och framförallt utmana!


Vi erbjuder


Vi är små och har fördelen att kunna skräddarsy våra erbjudanden. Ta kontakt med oss så tittar vi på vad som är viktigt för just dig.

 

Vi har fördelen att kunna skräddarsy våra erbjudanden. Ta kontakt med oss så tittar vi på vad som är viktigt för just dig. Frågor kring tjänsten ställer du till Per Lindström på tel: 070 281 81 85

 

Ansökan till tjänsten mailar du på per.lindstrom@jbrkonsult.se

© 2020 JBR-Konsult AB
Information om cookies